Rüyada suyun üstünde olmak

Rüyada suyun üstünde olmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Rüyada suyun üstünde olmak gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada su üstünde yılan görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, derdin sona ereceğine işarettir.

Rüyada suyun üstünden uçmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada suyun üstünde gitmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, işinde en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada su üstünde köprü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada suyun üstünden geçmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ona kol kanat gereceğine delalet eder.

Rüyada kendini suyun üstünde görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına tabir olunur.

Rüyada su üstünde koşmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ruhlarına mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Rüyada su üstünde uçmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments