Rüyada tabanca görmek

Rüyada tabanca görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, karın artacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada tabanca gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Rüyada tabancayla öldürmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla ateş etmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık tabanca görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane tabanca görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalettir.

Rüyada tabanca çekmek onların önüne geçeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments