Rüyada tabanca vermek

Rüyada tabanca vermek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yüzüne kan geleceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca vermek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, onları okula göndereceğine delalettir.

Rüyada tabancayla köpek öldürmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hasta ise şifa bulacağına delalettir.

Rüyada tabancayla vurulan birini görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına yorulur.

Rüyada tabancayla kovalandığını görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayı düşürmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanca doğrultmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada belinde tabanca taşımak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments