Rüyada tabutlar görmek

Rüyada tabutlar görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tabutlar gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada tabutun üstüne oturmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek kazançlı işlere girileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada tabutun başında ağlamak kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu açmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı birini tabuta koymak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, gururlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş insanı tabutta görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına işarettir.

Rüyada ölmek tabuta konmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments