Rüyada tanıdığı bir kadınla öpüşmek

Rüyada tanıdığı bir kadınla öpüşmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın kadını görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kadını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kadını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık genç kadın görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments