Rüyada tanıdığın biriyle öpüştüğünü görmek

Rüyada tanıdığın biriyle öpüştüğünü görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada tanıdığın biriyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada hasta bir tanıdık görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık aile görmek işlerine dört elle sarılacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığının kanser olduğunu görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birini dövmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Rüyada uzaktaki tanıdık görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına yorulur.

Rüyada tanıdık isim duymak kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek birini görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek o masumların bedduasını alacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments