Rüyada tarla sattığını görmek

Rüyada tarla sattığını görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, birlikte bazı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada tarla sattığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Rüyada tarlaya tohum ekmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada ot görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada tütün kırmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sararmış tarla görmek ortaklarla aranın bozulacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada domates görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada boş bir tarla görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada büyük bir tarla görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada marul görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hüseyin

Rüyamda öncelikle komşumuzun tarlasının tamamını gördüm ardından tarlalarını sattıklarını gördüm ve bakkal gibi bir yerde havlu gördüm