Rüyada tavan görmek

Rüyada tavan görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, işsiz kalmaya, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavan gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada tavanda akrep görmek ağır günler geçireceğine, işinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavanı ıslak görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalet eder.

Rüyada tavanda rutubet görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere işaret eder.

Rüyada tavan çatlaması görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada tavana bakmak hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada delik tavan görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işarettir.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavandan su sızdığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments