Rüyada tavuğun yumurtlamasını görmek

Rüyada tavuğun yumurtlamasını görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yenileneceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun yumurtlamasını gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Rüyada güvercin ve tavuk görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada buzlukta tavuk görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kümesde tavuk görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diri tavuk görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişik tavuk görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, rızıksız kalacağına alamet eder.

Rüyada bütün tavuk görmek aynı karşılığı alamayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments