Rüyada tavuk ve civciv görmek

Rüyada tavuk ve civciv görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, yeni yatırımlar yapacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Rüyada tavuk yada civciv görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulur.

Rüyada tavuklu civciv görmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına inanılır.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv tavuk görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına yorulur.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments