Rüyada temel görmek

Rüyada temel görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, modern insanlarla tanışılacağına, mal ve para sahibi olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada temel gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Rüyada bina temeli görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına yorulur.

Rüyada cami temeli görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada temel taşı görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve temel atmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada temel reis görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada binanın temelini görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments