Rüyada tırnağını koparmak

Rüyada tırnağını koparmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Rüyada tırnağını koparmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Rüyada ayak tırnağı düşmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarında kına görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklara bakmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, geleceğinizin güzel olacağına inanılır.

Rüyada tırnağın kopmasını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada tırnak makası satın almak mekân değiştireceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret eder.

Rüyada tırnağı kırılmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç tırnak görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağının kanadığını görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments