Rüyada tırnaklarının koptuğunu görmek

Rüyada tırnaklarının koptuğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, şeytana uyacağına, sağlığının geri geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarının koptuğunu gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada tırnak satmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada tırnağını uzun görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalettir.

Rüyada yatakta tırnak görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada tırnağını kestirmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kişinin her işi severek yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak makası kullanmak çok hayırlı günler görüleceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments