Rüyada tüy görmek

Rüyada tüy görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, keyifli günler geçireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, variyetini çoğaltacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada tüy gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Rüyada kasık tüylerini kesmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan tüyü koparmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tüy yastık görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada dilinde tüy bitmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, hüsrana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüysüz erkek görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağını tüylü görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, rızkının kesileceğine işarettir.

Rüyada tüy almak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments