Rüyada uçurtma uçtuğunu görmek

Rüyada uçurtma uçtuğunu görmek sevdiklerine kavuşacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurtma uçtuğunu gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada uçan taş görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işarettir.

Rüyada uçan balonda uçmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan boğa görmek sıkıntı yaşanacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine tabir olunur.

Rüyada babasının uçtuğunu görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada ucu yırtık para görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada uçağın alçaktan uçtuğunu görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın uçtuğunu görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan renkli balık görmek ailesinin de büyük olacağına, refah içinde olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments