Rüyada bacağı kırılmak

Rüyada bacağı kırılmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kötü günlerin biteceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Rüyada bacağı kırılmak gördüyseniz:

  • Romantizm veya keyifli planlar birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada kırılmış bacak görmek mutluluğunun katlanacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak kırılması görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek çok farklı bir kişi olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı kırılmış birini görmek şansının döneceğine, canını ve malını hiçe sayacağına rivayet eder.

Rüyada bacağının kırılmasını görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek ihanet göreceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments