Rüyada uyandırdığını görmek

Rüyada uyandırdığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, kendini toparlayamayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada uyandırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalettir.

Rüyada kabus görerek uyanmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi uyandırmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada birini uyandırmaya çalışmak bol rızık ve para sahibi olacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulur.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak yükseleceğine, atılım yapacağına, sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak başına türlü belalar geleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalettir.

Rüyada sabah namazına uyandırılmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments