Rüyada üzerinde salyangoz görmek

Rüyada üzerinde salyangoz görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada üzerinde salyangoz gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz değişebilir ya da tamamen farklı yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yeşil salyangoz görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada salyangoz yediğini görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde salyangoz görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada salyangoz kabuğu görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, insanlara küsüleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük salyangoz görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işarettir.

Rüyada salyangoz yemek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada çok salyangoz görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments