Rüyada uzun etek giydiğini görmek

Rüyada uzun etek giydiğini görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalettir.

Rüyada uzun etek giydiğini gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz uzun etek giymek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli uzun etek giymek rızkının eksileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada pembe uzun etek giymek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil uzun etek giymek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun beyaz etek giymek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun kot etek giymek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun mavi etek giymek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments