Rüyada venüs gezegeni görmek

Rüyada venüs gezegeni görmek şansının geri döneceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, de rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada venüs gezegeni gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada uranüs gezegenini görmek borç ödemeye, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına delalettir.

Rüyada mars gezegenini görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Rüyada başka gezegende yaşamak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işarettir.

Rüyada başka gezegende olmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir gezegene gitmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merkür gezegenini görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments