Rüyada bacak tüylerini almak

Rüyada bacak tüylerini almak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak tüylerini almak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak tüyü almak hayatının iplerini eline alacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bacağında tüy görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, mirasa delalettir.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacakta tüy görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Rüyada bacak tüyü görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments