Rüyada vücudu traş etmek

Rüyada vücudu traş etmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu traş etmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada vücudunda kurt görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada vücut tüyü görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına inanılır.

Rüyada insan vücudunda kurt görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah kıllar görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek dünyasının bir anda değişeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın vücudunda kıl görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada vücuttan tüy koparmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çirkin bir iş yapmaya delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments