Rüyada yağ döküldüğünü görmek

Rüyada yağ döküldüğünü görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağ döküldüğünü gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Rüyada kapıya yağ sürmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağ kusmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işaret eder.

Rüyada yağ bal yemek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı çörek yemek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yağlı yemek yemek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada saçını yağlı görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağa ekmek banmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayırlı işe işarettir.

Rüyada yağlı yufka yemek yokluk çekmeyeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments