Rüyada yakınını felçli görmek

Rüyada yakınını felçli görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yeni bir araba satın alınacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine inanılır.

Rüyada yakınını felçli gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Rüyada bir yakınının felç olduğunu görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işarettir.

Rüyada yakınını felçli görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının felç olduğunu görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına inanılır.

Rüyada bir yakının felç olduğunu görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, her daim temkinli olacağına inanılır.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı felçli görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada başkasının felç olduğunu görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Rüyada kardeşini felçli görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments