Rüyada yara izi görmek

Rüyada yara izi görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, güzel günler için yaşayacağına inanılır.

Rüyada yara izi gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde yara izi görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasında yara izi görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda yara izi görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine inanılır.

Rüyada sırtında yara izi görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işarettir.

Rüyada bacakta yara izi görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta yara izi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments