Rüyada yastık almak

Rüyada yastık almak allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık almak gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Rüyada yastık içinde altın görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, dualarına karşılık alacağına delalet eder.

Rüyada bebek yastık görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastığa yazı yazmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine delalet eder.

Rüyada yastıklar görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş yastığı görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastık yorgan görmek başarılarının artacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine inanılır.

Rüyada mor yastık görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada yastık kabartmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments