Rüyada yem vermek

Rüyada yem vermek iyi bir zanaatkar olunacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada yem vermek gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Rüyada balıklara yem vermek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yemlik görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada hindiye yem vermek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına işarettir.

Rüyada köpek yemi görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yemi görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işarettir.

Rüyada inek yemi görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzuya yem vermek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ata yem vermek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments