Rüyada yesil elma almak

Rüyada yesil elma almak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yesil elma almak gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Rüyada oruçken elma yemek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalettir.

Rüyada hamile kadına elma vermek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işaret eder.

Rüyada ısırılmış elma görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elma topladığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına yorulur.

Rüyada renkli elma görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük elma yemek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çok güzel elma görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çürük elma soymak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments