Rüyada bakkal defteri görmek

Rüyada bakkal defteri görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Rüyada bakkal defteri gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alacağınız bir karar gelecekte maddi durumunuzu etkileyebilir.

Rüyada banka defteri görmek güzel zamanlar geçireceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına tabir olunur.

Rüyada kalın defter görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada borç defteri görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada içi yazılı defter görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işaret eder.

Rüyada amel defterini almak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deftere isim yazmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kareli defter görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kalem defter görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments