Rüyada yıldız almak

Rüyada yıldız almak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, her zaman şükür içinde olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yıldız almak gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Rüyada gece yıldızlar görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada yıldız ışığı görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yedi yıldız görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kutup yıldız görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yıldız görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada film yıldızı görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments