Rüyada yiyip yiyip doymamak

Rüyada yiyip yiyip doymamak yeni bir adım atılacağına, hasret gidereceğine, üzüntü yaşamaya, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalettir.

Rüyada yiyip yiyip doymamak gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada doblo araba görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada domatez toplamak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işaret eder.

Rüyada kaplan doyurmak şanssızlık yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sarmaş dolaş olmak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farelerin dolaştığını görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada suya doyamamak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolan havuz görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet eder.

Rüyada bekar dogum yapmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments