Rüyada yüksek bir evde olmak

Rüyada yüksek bir evde olmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, rızkın artacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir evde olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksek katta ev almak evlatlarının hayrını göreceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yüksek dağda ev görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek evden atlamak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek ev görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek tepede evler görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada kendini yüksek bir evde görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde ev görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yüksekte bir ev görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments