Rüyada yüzü kıllı görmek

Rüyada yüzü kıllı görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, ticarette yol katedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Rüyada yüzü kıllı gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Rüyada yüz kıllarını almak sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde kıl olduğunu görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde uzun kıl görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalettir.

Rüyada yüz kılı almak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işarettir.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber delalet eder.

Rüyada yüzünün kıllarını almak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünde kıl görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments