Rüyada yüzünün kıllanmasını görmek

Rüyada yüzünün kıllanmasını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün kıllanmasını gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, bir işe soyunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü kıllı görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzün kıllandığını görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü kıllı görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü kıllı bebek görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüzündeki kılları almak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kıllı görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek kötü noktalara geleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments