Rüyada bardak kırıkları görmek

Rüyada bardak kırıkları görmek büyük bir yenilgi alacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, kazancının tükenmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bardak kırıkları gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret eder.

Rüyada bardak kırığı görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık bardaklar görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık bardak atmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada bardak kırık görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına tabir olunur.

Rüyada cam bardak kırığı görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet eder.

Rüyada bardağı kırık görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments