Rüyada bardak kırıldığını görmek

Rüyada bardak kırıldığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bardak kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Rüyada çay bardağının kırıldığını görmek canlanacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada bardak kırıldığını duymak ayıplı yolara sapacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada kırılmış bardaklar görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, işlerinin ters gideceğine inanılır.

Rüyada bardak kırılmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış çay bardağı görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada kırılan bardak görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments