Rüyada bardakta birine su vermek

Rüyada bardakta birine su vermek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, malının ve parasının da artacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada bardakta birine su vermek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada bardaklara su doldurmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada birinden bir bardak su istemek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine inanılır.

Rüyada cam su bardağı görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalet eder.

Rüyada bardak su koymak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada kırık su bardağı görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli su bardağı görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada bardağa su doldurmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi bardak su görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments