Rüyada bardaktan su görmek

Rüyada bardaktan su görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Rüyada bardaktan su gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak içinde su görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bardaktan su dokmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada bardak dolusu su içmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık bardakta su içmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Rüyada su bardağı kırmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su bardağı aldığını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments