Rüyada baş örtmek

Rüyada baş örtmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Rüyada baş örtmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada başına örtü örtmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide başını örtmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine inanılır.

Rüyada başına eşarp örtmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başına siyah örtü örtmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada başına şal örtmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada başına seccade örtmek başın borçlularla belaya gireceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına yazma örtmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments