Rüyada baş parmak görmek

Rüyada baş parmak görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayatın düzene gireceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada baş parmak gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına tabir olunur.

Rüyada sağ baş parmak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına işarettir.

Rüyada sağ el baş parmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek neşesini kaybedeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments