Rüyada başkası tarafından vurulmak

Rüyada başkası tarafından vurulmak büyük bir ortaklığa gireceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi kayıpların olacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Rüyada başkası tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Harcamaları kısmanızda fayda var.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak her gün daha fazla dolacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Rüyada kardeşi tarafından vurulmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet eder.

Rüyada polisler tarafından vurulmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada teröristler tarafından vurulmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalet eder.

Rüyada babası tarafından vurulmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments