Rüyada başkasına makyaj yaptığını görmek

Rüyada başkasına makyaj yaptığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, başarılarının azalacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada başkasına makyaj yaptığını gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Rüyada düğün makyajı yapmak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini makyajlı görmek huzursuz olacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada mavi makyaj yapmak rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin makyaj yaptığını görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalettir.

Rüyada makyajsız görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada makyaj kalemi görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya inanılır.

Rüyada makyaj malzemesi satın almak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, ondan kazanç elde edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
lütfen yorumlayın

rüyamda bir faytonda ilkokul arkadaşımla bir yere gidiyorduk ve ben ona makyaj yapıyordum gözlerine kalem çekip dudaklarına bordo ve mor arası bir ruj sürdüm güzel olmuştu ama çok mutsuzdu neden mutsuz olduğunu sordum ama cevap vermedi sonra biranda kendimi okulda buldum ve sınav olacaktık ilk sınavım çok iyi geçmiş sonra ikinci sınav için sıraya girmemiz gerek geç kalanlar sınava giremiyordu bende geç kalıyordum ama benden küçük arkadaşlarım bana yer veriyordular sonra hocamız hepimizi sınava alıyordu ama ben sınavdayken bir anda mukus kusmaya başlıyorum ve sonra hemen lavaboya gidiyordum orada bazı kızlar vardı ve ben kustuğum için utandım ama yinede girdim sonra orada ki bir kız sevdiği birinin fotoğrafını sabunların içine koyuyordu ama o çocuk ölmüşmüş sonra diğer kızlara birşey anlatırken birkaç kızda benimle konuşuyor ben ayıp olmasın diye birşey demiyorum ama sonra sözünü kesip gitmem gerek özür diliyorum diyorum ve koşa koşa sınıfa gidiyorum orada bazı erkekler var ve bana bakıyorlar ve bende neden baktıklarını anlamıyorum ve bu yüzden çok geriliyorum sonra sınıfa girince herkesin çıktığını görüyorum ve 10 dk kalmış sürenin bitmesine ama bir arkadaşım kalmış ve bana kopya vermeye çalışıyor ama ben inatla almıyorum sonra hocamız bizi görüyor. Ama oda bana yardım ediyor hatta sınıf arkadaşlarımı arayıp soruları soruyor ama ben yine yazmak istemiyorum ve sonra bir anda uyandım. çok merak ettim