Rüyada başkasını boğulurken görmek

Rüyada başkasını boğulurken görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, haneye dertlerin gireceğine , yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını boğulurken gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada temiz denizde boğulmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulmuş görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulduğunu görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada selde boğulan birini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka biri tarafından boğulmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzerken boğulmak onunla yaşamını birleştireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek şerefli bir hayat süreceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments