Rüyada başkasını uyurken görmek

Rüyada başkasını uyurken görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, ona özlemle sarılacağına, çok üzüleceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, lüksüne de lüks katacağına, allah katında güzel mükafatlar almasına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını uyurken gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş babasını uyurken görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulur.

Rüyada uyurken namaz kılmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet eder.

Rüyada komşunu uyurken görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada annemi uyurken görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kocayı uyurken görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, borçlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada uyurken altına kaçırmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Rüyada ölen kişiyi uyurken görmek mallarının eksileceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanı uyurken görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments