Rüyada başkasının arsasını görmek

Rüyada başkasının arsasını görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, haklılığının anlaşılacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına yorulur.

Rüyada başkasının arsasını gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada arsa çevirmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına inanılır.

Rüyada arsa aramak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arsaya bakmak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük arsa görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada deniz kenarında arsa almak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ortak arsa almak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işaret eder.

Rüyada arsa sahibi olmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada arsa sahibi olduğunu görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments