Rüyada başkasının elinde silah görmek

Rüyada başkasının elinde silah görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının elinde silah gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Rüyada elinde silah olmak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde silah tutmak çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde silahla gezmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine tabir olunur.

Rüyada babanın elinde silah görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun elinde silah görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli silahlı adam görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments