Rüyada başkasının resmini görmek

Rüyada başkasının resmini görmek yorulacağına, büyük borçların altında ezileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, işinde terfi alacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının resmini gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kabe resmi çizmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz resmi çizmek rahat bir dönem yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın resmini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin resmini görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Rüyada birinin resmini görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada nişan resmi görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin resmini görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada atatürk resmi görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments