Rüyada başkasının terliğini giymek

Rüyada başkasının terliğini giymek güzel bir hayat geçireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının terliğini giymek gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayağa terlik giymek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin terliğini giymek kindar olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye terlik giydirmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işarettir.

Rüyada tek terlik giymek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada büyük terlik giymek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış terlik giymek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments