Rüyada ağzına su almak

Rüyada ağzına su almak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, gelirinin çoğalacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına inanılır.

Rüyada ağzına su almak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada ağlayan bebek susturmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada suya ağ atmak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan bebeği susturmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına delalettir.

Rüyada ağlayan bebeği susturmaya çalışmak çok dikkat çekeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağza su almak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ağlayan çocuğu susturmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Rüyada ağzını suyla çalkalamak işlerinin bir anda bozulacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün ağzına su vermek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments