Rüyada battaniyeler görmek

Rüyada battaniyeler görmek hasret ve özlem gidereceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, dertlerin sona ereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, gıybet edeceğine delalettir.

Rüyada battaniyeler gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada battaniye yorgan görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünde battaniye görmek düşünceli ve dalgın olacağına, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada battaniye yıkamak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine tabir olunur.

Rüyada battaniye toplamak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kahverengi battaniye görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments